Kaks tuntud IT juhid

 Ma valisin kaks tuntud IT juhti, need on Bill Gates ja Steve Jobs. 

Bill oli väga raske inimine lapsepõlvest, tal oli väga range ja raske iseloom. See võib-olla andis talle võimalust avada tuntud kompaania Microsoft. Ta alustas oma IT juba kui ta oli laps 13 aastane. Ta tegi programmid, millal olid ainult need vanad aeglased arvutid. See andis talle kogemusi, et teha Microsoft

Ma arvan, et ta on pigem "lider" või "communicator", sest kui tal oli raske iseloom, tal oli palju sõpru mis aitasid Billi-le areneda ja luua oma tulemust. Communikatoriks saan tema nimetada, sest ei kujuta ette, kui hea veesluse oskust tal oli, et teised inimesed usuks Microsofti, sest toll ajal see oli mingi tüütu asi.


Steve Jobs see on teine tuntud inimene keda teab kõik maailm, ta oli väga edukas inimene, kes tegi väga palju ja tegi meie maailm parem. Ta alustas toota arvuteid, Apple 2, see on "legend" toll ajal. Seetõttu saan öelda, et ta on arengumootor,  WIKI-s toodud ka näited, et Apple-s juhid on pigem arengumootorid, see on tegelikult nii ja ma sellega nõus. Sest nad tegid suur samm, et muuta meie IT maailm.


https://russianblogs.com/article/8615759344/    31/10/2021 


Steve Jobsi-st kirjutasin ise oma arvamust.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Copyright Reform

Mismoodi mõjutab vabade litsentside juures (copyleft) litsentsivalikut?

Plusses and Minuses of usability of the Internet